Kazanan İlkokulu

WEB https://kazananio.meb.k12.tr
Adres : DEREİÇİ KÖYÜ 213 SK. DEREIÇI ILKOKULU BLOK NO 14 KORKUT / MUŞ
VİZYON : Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim, bilgi ve kültür merkezi olmak. MİSYON
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
BAŞARILAR :

Isınma : SOBALI
Servis :
Ulaşım : Okulumuzdaki öğretmenler il merkezinde kalmakta olup öğretmen servisiyle okulumuza ulaşmaktadırlar.İlçe merkezinde de apart mevcuttur.
Yerleşim Yeri : KÖY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 60 km, ilçe merkezine ise 25 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :